torsdag 28 maj 2009

HJÄLP TILL ATT SAMLA NAMN!

Namnuppropet har i skrivande stund skrivits på av 1278 personer! Räknar man med de underskrifter vi samlade in under demonstrationen förra veckan så är det nära 2500 namn! De namnen kommer att föras in på Internetuppropet när någon har tid att göra det.
Eftersom riktiga namnunderskrifter på papper ofta väger tyngre än de som skrivs på Internet så kommer vi jobba för att samla en massa namn nu. Och så fort en lista (20 namn) har blivit full så skickas den till Migrationsverket.

Vet du många som du tror skulle skriva på en namninsamling emot att Babak skickas tillbaks till Iran? Maila dur2009@live.se så får du en tom namnlista att skriva ut, sen är det bara att ragga namn och skicka direkt till Migrationsverket! Det är enkelt att ta med sig en lista till skolan, jobbet, fester eller andra sammankomster, informera kort om situationen och be folk visa sitt stöd på detta enkla sätt - genom att skriva på. Om vi hjälps åt så kommer Migrationsverket att få namnlistor från olika ställen i Sverige, fulla med namn som motsätter sig att Babak utvisas.

Alla kan hjälpa till!

En artikel om kampen för att Babak ska få stanna publicerades i Stenungsunds-Posten igår, den kommer att läggas upp på bloggen.

2 kommentarer:

  1. Behöver vi verkligen skriva in alla namn på internet uppropet? låter lite jobbigt tycker jag, som sagt pappersunderskrifter väger ofta mer! Blir kanske lite krångligt också att hålla räkningen om folk skrivit både på internet och papper? I alla fall super att vi lyckats samla in så många!

    SvaraRadera
  2. Nej vi behöver nog inte skriva in alla, sjukt tidskrävande. /Jonna

    SvaraRadera