måndag 27 april 2009

DAG 5

Idag har en massa flygblad skickats ut till olika ställen i landet. Dessa kommer att delas ut, hängas upp eller lämnas på offentliga platser. Vi hoppas att namninsamlingen därmed kommer att byggas på rejält under morgondagen och att fler människor kommer att följa bloggen och engagera sig i Babaks situation. TACK alla ni som delar ut dessa flygblad!

Ett kvällsmöte har hållits på skolan. Det finns numera ansvariga för olika områden, som alla på skolan kan kontakta vid tips, frågor eller idéer. Anslag om vilka områdetsansvariga det finns och hur de kontaktas finns upphängda på skolan.

Det planeras någon form av aktion i Göteborg under 1:a maj. Vad, är ännu oklart - först kollas upp hur många på skolan som kan delta. Flygblad kommer hur som helst att delas ut på 1:a maj. Idag har vi tryckt upp en stor hög.
Finns det intresse utanför skolan för att delta i ett demonstrationståg eller liknande i Göteborg under 1:a maj? Skriv en kommentar att ni är på, så har vi lite koll på hur många vi är och vad vi kan göra.

Isabella Löwengrip aka Blondinbella har inte hört av sig. Jag hoppas och tror att det är för att hon inte har läst mitt mail ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar