torsdag 16 juli 2009

SITTNING FÖR BABAK INFO

SITTNINGEN BLIR AV!

NÄR: Nu på måndag och tisdag, 20 - 21 juli. Kl. 08:00 - 18:00 båda dagarna.

VAR: Utanför Migrationsverkets Asylprövning i Kållered.
Adress: Streteredsvägen 90, Kållered

För transport dit: Ta förslagsvis tåget mot Kungsbacka från Göteborgs Centralstation. Kliv av vid Kållered Station och ta därifrån buss 761 mot Lindome. Gå av vid hållplats Stegered. Tar uppskattningsvis max 30 min.

HUR: Vi placerar oss utanför Migrationsverket med några plakat, upplyser alla vi ser om varför vi gör det. Samlar namn till namninsamlingen. En fredlig protest. Samtidigt kan vi sysselsätta oss med annat, bara det sker på utsatt plats. Vi kan sjunga och spela, spela kort, läsa bok eller samtala. Fri lek!

VARFÖR: För att kräva att Babak Kaveh får en rättvis prövning i sin kommande förhandling. För att protestera mot hur Sverige hanterar asylsökande. För att protestera mot rådande svensk asylpolitik!

TAG MED DIG: Kläder efter väder! Något kul att sysselsätta dig själv och kanske andra med. Andra förnödenheter så som mat och dryck. Något mjukt att sitta på?

Det kommer garanterat att vara minst fyra personer på plats från 08:00 till 18:00 så när du än kommer och ansluter dig är du inte ensam.

KOM OCH VISA ATT DU TYCKER ATT MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER ÄR FÖR ALLA, ÄVEN MÄNNISKOR I VÄNTAN PÅ ASYL. KOM OCH VISA ATT DU TYCKER ATT EN FÖRÄNDRING MÅSTE SKE NU!

FRÅGOR? Maila dur2009@live.se

Vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar